JYP:ssä tällä hetkellä kiekkoileva Julius Honka on herättänyt useiden NHL-seurojen kiinnostuksen viimeisellä mahdollisella hetkellä, kertoo arvostettu konkaritoimittaja Bob McKenzie.

Toimittaja paljastaa Hongan NHL-oikeudet omistavan Dallas Starsin käyvän tällä hetkellä kiivaita keskusteluja suomalaispuolustajan kauppaamisesta. Mikäli siirtoa ei saada aikaan sunnuntain aikana, kuluu Hongan tämä kausi Euroopan puolella.

– Ei ole varmaa, että Honka liikkuu, mutta keskusteluja Dallasin ja muiden seurojen välillä on käyty tämän päivän aikana. Toisin kuin Puljujärven tapauksessa, on olemassa täysi mahdollisuus sille, että hän liikahtaa ja tekee sopimuksen ennen takarajaa, McKenzie paljastaa.

Honka on pelannut tällä kaudella JYP:n paidassa 15 Liiga-ottelua tehoin 3+3=6.

Bob McKenzie

@TSNBobMcKenzie

Bob McKenzie

@TSNBobMcKenzie
Neither Puljujarvi nor Honka are interested in signing with the clubs that currently retain their rights. It’s my understanding there is no chance EDM will trade Puljujarvi’s rights before today’s deadline, but DAL is working on the possibility of trading Honka.
It’s not definitive that Honka will be traded and signed with a new club by 5 p.m. but trade talks between other clubs and DAL have picked up today and, unlike Puljujarvi, it’s within the realm of possibility he moves/signs before the deadline.