NHL-porukka Arizona Coyotesissa kakkoskassariksi jämähtänyt Antti Raanta oli viime yönä ottelussa Los Angeles Kingsiä vastaan komeassa iskussa. Torjuja venyi nollapeliin otettuaan 31 koppia. Coyotes voitti lopulta 3-0 katkaisten Kingsin kolmen ottelun voittoputken.

Kamppailun ykköstähti oli torjunut edellisen kerran nollapelin reilut puolitoista vuotta sitten maaliskuun viimeinen päivä vuonna 2018. Silloin St. Louis Blues ampui suomalaista kohti 34 kertaa turhaan.

Tällä kaudella virkaveli Darcy Kuemperin varjoon ja penkille jäänyt Raanta mahtoi antaa pelin jälkeisillä kommenteillaan jonkinlaista piikkiä luotsi Rick Tocchetin suuntaan.

– Tietysti tämä tuntuu hyvältä. On kivaa antaa jotakin takaisin luotsille, kun hän antaa luottoa, Raanta virnuili Coyotesin Twitter-tilillä.

Arizona Coyotes

@ArizonaCoyotes
"It's nice to give something back to your coaches when they trust you." - Antti Raanta

Hear from Dvorak, Garland and Raanta after tonight's W:

Arizonan voiton ja Raannan nollapelin arvoa nosti se seikka, että viime kausina syvällä taapertanut Los Angeles tuli peliin hyvävireisenä.

– Tiesimme, että Kings oli kolmen ottelun voittoputkessa, eikä pelistä tulisi helppo.

Raumalaislähtöinen vahti on torjunut tällä kaudella vain seitsemässä pelissä prosentein 91,2. Päästettyjen maalien keskiarvo on 3,07.

Coyotes keikkuu Tyynenmeren divisioonassa peräti toisena.