Lauantain vastainen yö NHL:ssä oli suomalaisittain hiljainen, kun viidessä ottelussa nähtiin ainoastaan yksi meikäläinen maalintekijä.

Yön suomalaisonnistumisesta vastasi Toronto Maple Leafsin Kasperi Kapanen, jonka maali jäi kuitenkin laihaksi lohduksi Boston Bruinsin haettua Tuukka Raskin 26 torjunnan avittamana vierasvoiton Ontariosta lukemin 2-4 ja aiheutettua Leafsille jo neljännen peräkkäisen tappion. Leafsin luukkuvahtina toiminut Kasimir Kaskisuo ei saanut vieläkään vyölleen uransa ensimmäisiä NHL-minuutteja.

Vierasjoukkue Bostonin paidassa sen sijaan nähtiin mukava suomalaisonnistuja 20-vuotiaan Urho Vaakanaisen luudittua kauden toisen pelinsä Bruinsin alakerrassa. Parin vuoden takainen 1. kierroksen varaus sai edellisottelun tapaan varsin mukavasti vastuuta peliajan noustua jälleen päälle 16 minuuttiin. Vuoden takainen U20-maailmanmestari ehti urakoida alkukaudella 15 ottelua AHL:ssä tehoin 0+2.

Jos oli lauantain vastainen yö rauhallinen, niin suomalaisia NHL-faneja hemmotellaan lauantai-iltana useamman ottelun voimin. Kello 21 starttaavassa prime time -pelissä kohtaavat Minnesota Wild ja Carolina Hurricanes. Kolmesta kello 23 alkavasta kamppailusta mielenkiintoisin lienee Edmonton Oilersin ja Dallas Starsin välinen ottelu, jossa Starsin suomalaiset kohtaavat sarjan tehokkaimman tutkaparin Draisaitl-McDavid.