Viime yönä NHL:ssä nähtiin suomalaistähtien kohtaaminen, kun Florida Panthers isännöi Winnipeg Jetsiä. Vierasjoukkue oli vahvempi ja nappasi 3-4 voiton.

Suomalaisista Patrik Laine aloitti tehoilun ensimmäisen erän alussa. Hän merkkautti syötön Josh Morrisseyn osumaan.

Aleksander Barkov pääsi iskemään puntit tasoihin ensimmäisen erän loppupuolella. Hän siivosi irtokiekon sisään ylivoimalla ja tasoitti pelin 1-1:een.

Loppuilta oli Laineen juhlaa. Hän merkkautti ottelussa kaksi syöttöä lisää, ja erityisen komea oli alustus Mark Scheifelen maaliin. Laine sai kiekon maalin edustalla, mutta ei lähtenyt laukomaan, vaan jakoi pelivälineen nopeasti Scheifelelle, joka pääsi tinttaamaan limpun sisään paremmasta paikasta.

Barkov on nyt iskenyt 19 ottelluun tehot 6+19=25. Laine on pelannut ottelun vähemmän ja nakutttanut tehot 4+14=18.

Laineen illan komeimman syötön voit katsoa alta.

Hockey Daily 365 l NHL Highlights & News

@HockeyDaily365
Mark Scheifele with the tally after a beauty of a pass! Jets lead!

#GoJetsGo

MUITA AAMUN NHL-AIHEITA:

Edmontonin megatähdet mielipuolisessa vireessä – takoivat yhden ottelun piste-ennätyksensä