Kaapo Kakon NHL-kauden startti on ollut muun New York Rangers -joukkueen tapaan hyvinkin vaikea.

Ikävää kuvaa kertoo se, että Kakko joutui keskiviikkona Arizona Coyotes -ottelussa päävalmentaja David Quinnin ”koirankoppiin”, kun peliaikaa tarjoutui vain 9:51.

New York Postin kokenut toimittaja Larry Brooks hämmästeleekin tuoreessa kolumnissaan Quinnin hyvin kyseenalaisia liikkeitä kokoonpanon suhteen.

Brooks pitää erityisesti 21-vuotiaan Brett Howdenin peluuttamista Kakon ja Chris Kreiderin sentterinä huonona ideana.

– En ymmärrä yhtään, miksi Quinn haluaa väkisinkin laittaa Howdenin TOP-6 -hyökkääjän rooliin, sillä hänellä ei selkeästi ole taitoja siihen, Brooks jyrähti.

Brooksin ratkaisu Rangersin tilanteeseen olisi tämä: AHL:ssä kovaa jälkeä takova tshekkilupaus Filip Chytil tulisi nostaa NHL:ään ja asettaa Rangersin kakkosketjun sentteriksi.

– Chytilin harjoitusleiri oli pettymys – siinä ei ole epäselvyyttä. Hän ansaitsi AHL-komennuksen kauden alussa. Mutta jos sanotte, että hän tarvitsee vieläkin lisää aikaa AHL:ssä, kun hän on nyt tehnyt kahdeksan tehopistettä (3+5) viimeisessä kuudessa ottelussa, niin en osta tätä väitettä. Chytilin pitäisi olla täällä torstain ottelussa Buffalo Sabresia vastaan, ja hänellä tulisi olla Kakko oikealla puolella ja Kreider vasemmalla. Pavel Butshnevitshin pitäisi myös nousta ykkösketjuun (Jesper Fastin tilalle), Brooks kertoo.