Kauden kahdeksasta ensimmäisestä ottelustaan vain kaksi voittanut Minnesota Wild on saanut jo vuosien ajan nauttia fanien varauksettomasta suosiosta kotiotteluistaan – keskinkertaisesti menestyksestä huolimatta.

Nyt kipeästi muutosta kaipaava joukkue on kuitenkin menettämässä myös faniensa luottamuksen, ainakin tämän kauden osalta. Wildin uskomaton 251 peräkkäisen loppuunmyydyn kotiottelun putki napsahti nimittäin poikki ottelussa Montreal Canadiensia vastaan. Ottelua saapui seuraamaan seuran ilmoituksen mukaan 17 344 katsojaa. Joukkueen kotiareenan Xcel Energy Centerin kapasiteetti on 18 064 katsojaa.

Wild oli ehtinyt myydä loppuun kaikki 230 runkosarjan sekä 21 pudotuspelien kotiotteluaan joulukuusta 2013 alkaen, mitä voidaan pitää jopa kiekkohullussa Minnesotassa kovana saavutuksena.

Ikääntyvällä joukkueella kauteen lähteneen Wildin menestysnäkymät eivät ole tälläkään kaudella järin korkealla. Fanit ovatkin vaatineet seurajohdolta jo pidemmän aikaa isoja muutoksia ja nykyisen kokoonpanon räjäyttämistä atomeiksi. Useiden konkareiden, kuten Zach Parisen ja Ryan Suterin pitkät jättisopimukset kuitenkin ovat omiaan vaikeuttamaan uudelleenrakennuksen käynnistämistä.

Se, saako fanien mielenkiinnon hiipuminen seurajohdon viimein aktiiviseksi myös siirtomarkkinoilla, jää nähtäväksi.

LUE MYÖS: Avalanche-toimittajalta päivitys loukkaantuneen Mikko Rantasen tilanteesta – edessä pitkä huili?