NHL-joukkue Nashville Predatorsin maalilla torjuvan Juuse Saroksen alkukausi on ollut suorastaan painajaismainen. Kakkosvahti ei ole onnistunut voittamaan kauden kolmesta pelistä yhtäkään.

Se on tietysti ikävää, että tappiot ovat tulleet surkeita Detroit Red Wingsiä, Los Angeles Kingsiä ja viimeisimpänä Arizona Coyotesia vastaan. Kukin joukkue keikkuu omassa konferenssissaan sen häntäpäässä.

Kojoottipaidat kurmottivat Nashvilleä perjantain vastaisena yönä selvin luvuin 5-2.

– Saros otti 27 koppia pitäen pisteet Nashvillen ulottuvilla, mutta joukkue ei koskaan onnistunut tekemään tasoitusta, joukkueen kotisivuilla kirjoitettiin.

Predators roikkui toisessa erässä pitkään maalin takaa-ajoasemassa. Joukkueen kapteeni Roman Josi ei osoittanut Sarosta syyttävällä sormella. Häviö oli seurausta muista epäkohdista.

– Emme voittaneet yhtäkään kaksinkamppailua. Luulen, että toinen erä oli parempaa, mutta meidän olisi pitänyt pelata vieläkin paremmin voittaaksemme tuollainen joukkue.

Kolmeen tappioon taipunut nuorten maailmanmestari on päästänyt pelaamissaan otteluissa selkänsä taakse peräti 14 häkkiä. Päästettyjen maalien keskiarvo on siis onneton 4,75, eikä torjuntaprosenttikaan kyllä mairittele sen ollessa 85,3.