Melkoisessa hurmiossa NHL-kautensa aloittanut Patrik Laine lienee juuri nyt kiekkomaailman yksi puhutuimmista pelaajista.

Vasta juuri ennen kauden alkua jatkosopimusneuvottelut Winnipeg Jetsin kanssa maaliin saanut Laine on painanut kauden ensimmäiseen viiteen peliin huimat 10 (3+7) tehopistettä.

Pinnojen lisäksi 21-vuotiaan maalitykin kokonaisvaltainen pelaaminen on kerännyt rutkasti kehuja.

Laineen loisto ei ole jäänyt huomaamatta myöskään kiekkolegenda Esa Tikkaselta.

Viisinkertainen Stanley Cup-voittaja kertoo Twitter-tilillään oman mielipiteensä siihen, miksi peli kulkee nyt paremmin kuin pitkään aikaan.

– Mä oon jo pitkään sanonu, että Patrik Laine tarvii kunnon sentterin ja niin on sanonu moni muukin. Nyt viimein sitten Paul Mauricekin (Jets-päävalmentaja) tajus sen ja Pate painaa ykkösessä koko NHL:n pistepörssin kärjessä, Tikkanen kirjoittaa.

Tikkanen korostaa päivityksessään ettei huippusuoritusten taustalla ole pelkästään ykkösketjun paikka, vaan myös Laineen parantuneet otteet.

Esa Tiki Tikkanen

@tikitalk10
Mä oon jo pitkään sanonu että @PatrikLaine29 tarvii kunnon sentterin ja niin on sanonu moni muukin. Nyt viimein sitten Paul Mauricekin tajus sen ,ja tällä hetkellä Pate painaa ykkösessä koko #NHL pistepörssin #1 !! Toki Pate parantanu peliään muutenkin ja ansainnut paikan 👍👍👍

Esa Tiki Tikkanen

@tikitalk10
Hienoo @PatrikLaine29 että neuvottelut meni maaliin ja viikonloppuna sit hei pari kiekkookin sinne maaliin 💪

Tuli mieleen vähän mun oma sopimusvääntö 1991 ,kun oli jo lähellä ettei Oilersin piste pörssin voittaja läksinytkin Luganoon 😁

Ja ensi yönä sit mennään! #NHL #NHLfi