Dallas Stars kärsi jo toisen peräkkäisen tappionsa, kun hallitseva Stanley Cup-mestari St. Louis Blues kaatoi teksasilaiset kotonaan maalein 3-2.

Starsin suomalaisista puolustaja Miro Heiskanen avasi kauden pistetilinsä hänen vietyään joukkueensa toisessa erässä 2-1-johtoon.

Heiskanen pääsi osumassaan yllättämään viime kauden sensaatiomaalivahti Jordan Binningtonin vastahyökkäyksen päätteeksi käytännössä nollakulmasta.

Starsin johto kääntyi kuitenkin tappioksi ja matkan varrella Esa Lindellin ylivoimamaali kolmannessa erässä hylättiin, kun Blues haastoi tilanteen paitsiona.

Tämän jälkeen mestareiden Brayden Schenn ja Sammy Blais varmistivat osumillaan kotijoukkueen voiton.