Patrik Laine haluaa pelata Winnipeg Jetsin ykkösketjussa Mark Scheifelen ja Blake Wheelerin rinnalla. Ja tämän tietävät tässä vaiheessa jo kaikki kiekkoa edes sivusilmällä seuraavat.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Darren Dreger muistuttaa asian olevan kuitenkin kaikkea muuta kuin näin mustavalkoinen ja helposti ratkaistavissa.

– Sinulla on Laineessa yksi koko NHL:n parhaista maalintekijöistä. Hän haluaa buustata hyökkästehojaan ja ainoa tapa siihen Winnipegissä on päästä pelaamaan Scheifelen ja Wheelerin rinnalle. Mutta se on haasteellista joukkueen kannalta, koska heillä on kolme nuorta pelaajaa kahdessa kärkiketjussa (jotka tavoittelevat samaa paikkaa). Mikäli (päävalmentaja) Paul Maurice heittää Laineen ykköseen, pelaa siellä kolme rightin puolen hyökkääjää, Dreger muistuttaa.

– Mikäli Laine pystyy lisäämään hieman ruutia peliinsä, ehkä silloin hän ansaitsee paikan kärkikolmikosta, Dreger lisää.

Laineen kanssa ykköskentän paikasta ovat tähän asti kamppailleet lähinnä Nikolaj Ehlers sekä Kyle Connor, jotka vasemmalta laukovina pelaajina sopivat jo kätisyytensä puolesta ykkösketjuun suomalaista maalitykkiä paremmin.

Keskustele Laineesta ja muista kuumista NHL-aiheista liittymällä NHL-olohuoneeseen.