Kaksivuotisen jatkosopimuksen St. Louis Bluesin kanssa kesällä solminut viime kauden sensaatiomaalivahti Jordan Binnington myöntää mestaruuskrapulan kummittelevan takaraivossa uuden kauden alla.

– Kesä meni nopeasti. Toivottavasti olemme urheilijoina myös henkisesti valmiita tulevaan kauteen. Meidän on parempi olla, maalivahti totesi medialle BioSteel-leirin yhteydessä.

Bluesin divisioonavastustajista Dallas Stars, Colorado Avalanches, Nashville Predators sekä Chicago Blackhawks ovat tehneet kesällä lukuisia hankintoja, mikä on omiaan kiristämään keskinäistä kamppailua Keskisen divisioonan pudotuspelipaikoista entisestään.

– Siitä ei kannata murehtia. Voit vaikuttaa vain omaan tekemiseesi. Tämä on maailman paras liiga, joten jokainen ottelu on kilpailuhenkinen, 4,4 miljoonaa dollaria kaudessa tulevasta kahdesta vuodesta kuittaava maalivahti toteaa.

Binningtonin viime kauden otteet takasivat miehelle vihdoin useamman vuoden sopimuksen, mikä luonnollisesti helpottaa asioita henkisellä tasolla.

– Minulla oli alla muutama yhden vuoden sopimus putkeen, joten oli mukava saada kahden vuoden diili. Se tuo pysyvyyden tunnetta. Mielestäni se on avainsana tässä asiassa. Nyt sinun on huolehdittava ainoastaan siitä, että pelaat hyvin – ilman paineita tulevan kauden sopimuksesta.