Columbus Blue Jackets ja puolustaja Zach Werenski eivät ole vieläkään päässeet sopuun nuoren tähden jatkosta seurassa.

Werenski kuuluu jo nyt joukkueensa suurimpiin tähtiin, minkä vuoksi rajoitetun vapaan agentin sopimusneuvottelujen pitkittyminen on erityisen ikävää koko seuran kannalta. Asian myöntää ESPN:n haastattelussa myös seuran GM Jarmo Kekäläinen.

– Mikä turhauttavinta, harjoitusleiri olisi juuri sitä aikaa, kun joukkue hitsautuu yhteen. Pelaajat aloittavat valmistautumisen kauteen ja rakentavat tuolloin joukkueen kannalta tärkeää kemiaa toistensa kanssa, Kekäläinen kommentoi Werenskin mahdollista poisjääntiä pian alkavalta training campilta.

– Kun neuvottelut venyvät harjoitusleirin alun yli, se on pois valmistautumisesta. Se on pois joukkueelta. Tämä asia huolestuttaa minua, seurapomo jatkaa.

22-vuotias Werenski tavoittelee tiettävästi kolmen vuoden sopimusta noin viiden miljoonan dollarin vuosipalkalla. Kekäläisen toiveissa lienee huomattavasti tuota pidempi jatkosopimus.

Vuoden 2015 varaustilaisuudessa kahdeksantena pelaajana varattu Werenski on pelannut kolmen NHL-kautensa aikana 237 runkosarjaottelua tehoin 38+90=128.

LUE MYÖS: Jarmo Kekäläinen paljastaa: oli lähellä hankkia takavuosien supertähden kesken viime kautta!