Yhdysvaltalaishyökkääjä Zach Parisen tulevaisuus Minnesota Wildissa on ollut pitkää puheenaiheena, ja miehen nimeä on nostettu aktiivisesti mukaan NHL:n siirtohuhuihin.

Parisen kauppaamista pidetään kuitenkin NHL-piireissä lähes mahdottomuutena, sillä 35-vuotias konkari tienaa järkyttävää 7,53 miljoonan dollarin palkkaa vielä kesään 2025 asti.

Huomionarvoista on se, että Parise oli viime kaudella 61 tehopisteellään ( 28+33) Wildin paras pistemies, joten annettavaa kokeneella pelimiehellä selvästi vielä on.

The Athletic -lehden asiantuntijan Michael Russon tietojen mukaan Wild on kesän aikana kuunnellut avoimesti Pariseen liittyviä tarjouksia, mutta ainut konkreettinen tarjous jonka seura on saanut, on melkoisen vähäpätöinen.

– Parisella on täysin siirron estävä pykälä sopimuksessaan. Voisin uskoa, että Wild rakastaisi saada siirtorajalla korkean varausvuoron tai kiekkolupauksen vastikkeena hänestä. Voin kertoa kuitenkin nyt sen, että Wild sai Parisesta jo tarjouksen, joka sisälsi toisen NHL-seuran veteraanipelaajan, jolla on kamala sopimus. Parise täyttää kesällä 36 vuotta ja hän tienaa 7,53 miljoonan dollarin palkkaa, joten tämä ei todellakaan ole helppo vaihtokauppa saada aikaan, Russo sanoi.