Kaapo Kakko avaa kesäänsä Ylelle: keskittynyt treeneissä kahteen asiaan!

© Kuva: Getty Images

Turussa useiden muiden suomalaisten NHL-tähtien kanssa treenaava Kaapo Kakko lähtee elokuun lopulla Amerikan valloituksiin avoimin mielin.

Nuorukaisen kesä Suomessa on kulunut maailmanmestaruusjuhlien jälkeen treenatessa, joskin MM-kullan myötä koko kansan kultapoika tunnistetaan nykyään kaikkialla. Tämä vaikuttaa myös 18-vuotiaan omaan käyttäytymiseen julkisilla paikoilla.

– Vähän enemmän saa miettiä, mitä tuolla tekee. Ei saa kauheasti sählätä, kun on aika nopeasti lehden kannessa, niin kuin tänä kesänä jo tullut oltua. Mutta ihan hienoa tämä on tähän saakka ollut, Kakko myöntää Ylen haastattelussa.

Kakko paljasti myös kaksi kehityskohdetta, joita kesäharjoituksissa on ennen kaikkea lähdetty parantamaan.

– Nopeutta ja voimaa piti saada, ne ovat olleet kaksi isointa juttua. Niitä on mielestäni hyvin pystytty kesän aikana kehittämään.

Turkulaishyökkääjän NHL-valloitus alkaa todenteolla jo viikon kuluttua, kun 23. elokuuta on edessä lento New Yorkiin. Kotijoukkoja matkalle ei ole mukaan lähdössä.

– En itse asiassa tiedä ensi kuusta paljoakaan. Menen sitten ihan vaan sen mukaan, mitä joku mulle sanoo, että milloin pitää missäkin olla. En vielä ole sitä miettinyt hirveästi. Nyt nautin ajasta, mitä täällä saan vielä olla.

Lähde: YLE