Sisäpiiritoimittajalta yllättävä paljastus: Mikko Rantaselle ei tehty ainuttakaan sopimustarjousta

© Kuva: Getty Images

Valtava joukko rajoitettuja vapaita agentteja ovat yhä ilman sopimusta ensi NHL-kaudeksi. Suomalaisista heidän joukossaan ovat Mikko Rantanen sekä Patrik Laine.

NHL-harjoituskausi on enää kuukauden päässä, joten seurojen luulisi olevan kovassa työntouhussa. Colorado Avalanchea seuraava toimittaja Adrian Dater antoi kuitenkin kovan paljastuksen Rantasen tilanteesta.

– Lähteemme kertovat Colorado Hockey Now’lle, että yllättäen mitään kontaktia ei ole ollut Avalanchen johdon ja Rantasen agentin Mike Liutin välillä sitten epämuodollisen keskustelun NHL Draftissa kesäkuun lopulla, Dater kirjoittaa.

– Avs ei ole tarjonnut uutta sopimusta Rantaselle virallisesti tai epävirallisesti.

Colorado oletettavasti haluaa odotella, millaisia sopimuksia muut vapaat agentit saavat ennen Rantasen kiinnittämistä. On kuitenkin poikkeuksellista, ettei neuvotteluita ole millään muotoa edes aloitettu.

Rantasen tulevaksi palkaksi Dater arvelee vähintään 8,5 miljoonaa dollaria.

Kertoimet ottelulleMinnesota Wild - Colorado Avalanche22.11.2019