Saako Mikko Rantanen jättimäisen NHL-sopimuksen? Näin seurapomo Joe Sakic kommentoi

© Kuva: Getty Images

Mikko Rantanen on yhä ilman sopimusta.

Colorado Avalanche -hyökkääjä kertoi viime viikolla Iltalehdelle, että sopimusneuvottelut ovat käynnissä, mutta vielä ei ole tiedossa, milloin keskustelut saadaan maaliin. Myöskään sopimuksen pituudesta tai arvosta ei ole toistaiseksi tietoa, vaikkakin useiden asiantuntijoiden mukaan Rantaselle povataan kahdeksanvuotista sopimusta ja 9-10 miljoonan dollarin vuosipalkkaa.

– Valmistelemme pitkäaikaista sopimusta. Mutta jos sen on oltava lyhytaikainen, se on lyhytaikainen. Haluamme varmistaa, että hän allekirjoittaa sopimuksen. NHL:ssä on samanlaisessa tilanteessa useita hyviä jääkiekkoilijoita. Olemme avoimia erilaisille ratkaisuille, Avalanchen GM Joe Sakic päivitteli TSN:lle. 

Rantanen antoi viime kaudella tiskiin sellaiset näytöt, että sopimuksesta odotetaan väkisinkin valtavaa. Suomalaistähti saalisti 74 ottelussa huimat 87 (31+56) tehopistettä, eikä tulevalta kaudelta odoteta yhtään vähempää.