Megadiili lähestyy! IL: Näin Mikko Rantanen kommentoi sopimuskuvioitaan

© Kuva: Getty Images

Suomalaisista NHL-pelaajista muun muassa hyökkääjä Mikko Rantanen on vielä toistaiseksi ilman sopimusta.

Colorado Avalanchen suomalaistähdelle on povattu monien eri asiantuntijoiden toimesta jopa kahdeksanvuotista sopimusta sekä 9-10 miljoonan dollarin vuosipalkkaa. Vielä toistaiseksi nimiä ei ole kuitenkaan saatu papareihin.

– Sopimus on työn alla, eikä mulla ole ihan tarkkaa tietoa missä asian kanssa mennään. Ei tähän asiaan voi oikein muuta kommentoida. En tiedä, kuinka kauan sopimuksen syntyminen vielä kestää, Rantanen kertoo Iltalehdelle.

Nousiaisista kotoisin oleva NHL-tähti pelasi viime kaudella upeasti, kun hän saalisti 74 runkosarjaottelussa peräti 87 (31+56) tehopistettä. Pudotuspeleissä 12 otteluun syntyi puolestaan 14 (6+8) tehopistettä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!