Leijonataituri murtautumassa suureen rooliin Dallas Starsissa – ”Mahdollisuus ison roolin NHL-pelaajaksi”

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsin suomalaispelaajilta on lupa odottaa isoja tekoja myös ensi kaudella.

Starsin puolustuksessa suurta vastuuta nauttivat Esa Lindell ja Miro Heiskanen, mutta myös hyökkäyksessä Roope Hintzin uskotaan ottavan jälleen suuria harppauksia.

22-vuotias Hintz murtautui viime kaudella NHL:ään ja pääsi pelaamaan 58 runkosarjaottelua sekä 13 pudotuspeliottelua. Kevään peleissä hän oli jopa joukkueensa parhaimmistoa, joka antoi paljon lisää itseluottamusta tulevaan kauteen.

– Roope Hintz aloittaa toisen NHL-kautensa, ja odotettavissa on, että tamperelainen on Starsin miehistössä koko kauden.

– Viime kaudella yhdeksän maalia 58 ottelussa tehnyttä Hintzia povataan Starsin kahteen kärkiketjuun joukkueen isojen tykkien rinnalle. Siinä hänellä on hyvä mahdollisuus tehdä lopullinen läpimurtonsa ison roolin NHL-pelaajaksi, mutta tuollainen mahdollisuus tuo mukanaan myös odotuksia, eikä pelkkä vapaamatkustaminen pidä häntä kärkiketjuissa kauaa. Itsekin pitää pystyä tuottamaan, näkee NHL.comin suomenkielinen sivusto.