Ruotsalaishyökkääjä Loui Eriksson aiheutti kohua kesän alussa kommenteillaan väleistään Vancouver Canucksin päävalmentajaan Travis Greeniin.

– En saanut juurikaan peliaikaa. Valmentaja ja minä emme tule toimeen 100-prosenttisesti. On hankalaa, kun et saa sitä luottoa, jonka olet tottunut saamaan muilta valmentajilta aiemmin urallasi. Totta kai asia on siinä mielessä haasteellinen, Eriksson avautui.

Nyt aiheeseen on ottanut kantaa myös kritiikkiä saanut Canucks-luotsi Green, joka ei myöskään säästellyt sanoissaan.

– Olin yllättynyt ja pettynyt, että hänen kommenttinsa tulivat julkisuuteen. Hän on turhautunut, siitä olen varma. On olemassa asioita, joista emme ole samaa mieltä, eikä jokainen pelaaja pääse pelaamaan niin paljon, kuin he haluavat. Odotan jo, että pääsen keskustelemaan hänen kanssaan harjoitusleirillä, Green kertoo Sportsnetin toimittaja Rick Dhaliwalille.

Erikssonia on yritetty aktiivisesti kaupata pois, mutta tehtävä on osoittautunut äärimmäisen vaikeaksi, sillä 33-vuotias konkari tienaa jättimäistä kuuden miljoonan dollarin vuosipalkkaa vielä kauteen 2021-22 asti.

Tehtävää vaikeuttaa entisestään se, että Erikssonin sopimuksessa on siirron estävä pykälä, joten ruotsalainen saa päättää täysin kohtalostaan.

LUE MYÖS: Harvinaisen tyly uhkaus! Vancouver Canucks antoi ylipalkkaiselle Loui Erikssonille kaksi vaihtoehtoa: tottele tai kärsi