Toimittaja: Mikael Granlund vaihtamassa NHL-seuraa – tämä asia ratkaisee suomalaisen kohtalon

© Kuva: Getty Images

Kevään siirtorajalla Nashville Predatorsiin kaupatulla Mikael Granlundilla on paljon todistettavaa tulevalla NHL-kaudella.

Granlundin aloitus Predatorsissa oli suuri pettymys, sillä hän summasi 16 ottelussaan vaisut tehot 1+4. Pudotuspeleissä 27-vuotias hyökkääjä teki kuudessa pelissä yhden maalin ja yhden syöttöpisteen.

The Athletic -lehden toimittaja Adam Vingan näkee, että parhaimmillaan Granlundilla voi olla tärkeä palanen Predatorsin kärkiketjuihin.

– Parhaassa tapauksessa, kun hän saa hieman aikaa tottua Predatorsiin, niin Granlund palaa Minnesota Wild -aikansa vireeseen. Hän voi rikkoa ensi kaudella 60 pisteen rajan kakkosketjussa yhteistyössä Matt Duchenen kanssa, Vingan kirjoitti.

Vingan kuitenkin huomauttaa, että jos Granlundin taso ei parane, vaihtaa hän joukkuetta ensi kesänä.

– Pahimmassa tapauksessa taas, jos Granlund on yhtä tehoton kuin viime keväällä, niin Predatorsin täytyy päästää hänestä irti ja antaa sopimuksen päättyä ensi kesään, toimittaja kertoo.

Granlundin 5,75 miljoonan dollarin palkan tuova sopimus päättyy ensi heinäkuun 1. päivä, joten ilman jatkosopimusta hänestä tulee vapaa agentti.

Kertoimet ottelulleNashville Predators - Chicago Blackhawks17.11.2019