Yllätyskäänne: ex-Toronto-tähti yhä ilman sopimusta – tässäkö syy?

© Kuva: Getty Images

NHL-kaukaloiden nimekkäin yhä vapailla markkinoilla oleva puolustaja Jake Gardiner ei ole yllättäen vieläkään kirjoittanut sopimusta minkään seuran kanssa.

Takuuvarmana NHL-tason top 4 -puolustajana pidetty 29-vuotias jenkkipakki on tiettävästi saanut useita tarjouksia ympäri NHL:n, joskin miehen kerrotaan yhä odottavan viimeisen asti mahdollisuutta jatkaa uraansa vanhassa seurassaan Toronto Maple Leafsissä, kertovat TSN:n Bryan Hayes sekä Mike Johnson.

Toimittajakaksikko muistuttaa Gardinerin olleen Leafsissä todella suosittu pukukoppipelaaja, joka olisi kenties valmis jopa lyhyempään sekä hieman alihintaiseen sopimukseen jatkaakseen seurassa.

Toisaalta miehen viime kaudella kärsimät selkävaivat saattavat käännyttää muutamat kiinnostuneista seuroista miehen kintereiltä, minkä vuoksi tämä ei ole saanut riittävän rahakasta tarjousta toisaalta.

TSN:n kaksikko muistuttaa myös, että Gardinerin paluu Torontoon on pitkälti sidoksissa hyökkääjätähti Mitch Marnerin mahdollisen jatkosopimuksen kanssa. Kanukkitähden on uskottu hakevan seuraltaan jättimäistä, noin 11 miljoonan dollarin vuositulot takaavaa sopimusta.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!