Toimittajalta yllättävä arvio Jesse Puljujärven NHL-siirrosta – ”Saattaa olla seuraava virhe”

© Kuva: Getty Images

Milan Lucicin kauppaaminen pois Edmonton Oilersista saattaisi avata Jesse Puljujärvelle vihdoin kunnon näytönpaikan joukkueesta, arvioi kokenut NHL-toimittaja Jouni Nieminen.

Kanadassa asustava NHL-guru käy läpi Edmonton Oilersin ja Calgary Flamesin kiinnostavan diilin seurauksia. Flames sai kaupassa itselleen Milan Lucicin – Oilersiin matkasi puolestaan James Neal.

Kokenut kiekkotoimittaja uskoo, että Oilers voitti kaupassa. NHL-kiekko on ajanut monella tapaa pahasti ohi isokokoisesta Lucicista.

– Edmontonissa Lucicista tuli ajan mittaan lähes turha osa joukkuetta. Hän ei voinut johtaa muita, koska ei pystynyt. Häntä alettiin arvostella lopulta siitä, ettei hän näyttänyt pelaavan sama tuli rinnassaan kuin aikaisemmin. Ehkä se oli ymmärrettävää, Nieminen kirjoittaa NordicBetin NHL-blogissa.

– James Neal osaa laukoa kiekkoa. Kovaa, nopeasti ja tarkasti. Suoraan syötöstä, mistä asennosta tahansa. Joesakicmäistä käsien taitoa. Hän ei pelkää tiukkoja ratkaisutilanteita. Kuvitelkaamme hänet Connor McDavidin viereen. Tai jopa Ryan Nugent-Hopkinsin viereen. Nuge saattoi viimeinkin saada vierelleen kunnollisen laiturin. Tai Leon Draisaitlin viereen.

Samalla Nieminen ottaa hieman yllättävänkin kannan Puljujärven tilanteeseen. Nuoren lupauksen leiri on ilmaissut, että suomalainen on seurassa lähtökuopissa. Se ei välttämättä ole toimittajan mukaan sittenkään 100 prosenttisesti paras ratkaisu.

– Oilersin hyökkäyksen muutokset saavat miettimään, että Edmontonin jättäminen saattaa olla seuraava iso virhe Jesse Puljujärven uralla. Nyt jos koskaan olisi tarjolla hyviä mahdollisuuksia laidalla. Uusi GM, uusi valmentaja, Nieminen kiteyttää.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!