Venäläistähti Nikita Gusev ja Vegas Golden Knights ovat hinkanneet läpi kesän NHL-sopimusta, mutta tulosta ei ole tullut.

Golden Knights olisi raporttien mukaan valmis tarjoamaan kahden miljoonan dollarin vuosipalkkaa, kun taas Gusevin leirissä halutaan neljän miljoonan dollarin palkkapussia.

Gusevin nimi on pyörinyt läpi kesän siirtohuhuissa, eikä venäläishyökkääjän agentti Juri Nikolajev ainakaan kiellä muiden NHL-seurojen kiinnostusta.

– Vegas ei ole vieläkään kaupannut Gusevia toiseen NHL-seuraan, vaikka tiedän, että he ovat saaneet tarjouksia. Pidän jatkuvasti yhteyttä seuraan ja edustan Nikitaa Pohjois-Amerikassa. Nikita toivoo tietenkin pysyvänsä Vegasissa. Nyt pallo on heidän puolellaan, Nikolajev sanoi Championatin haastattelussa.

Nikolajev myöntää, että Gusev on valmis tekemään täyskäännöksen NHL-unelman suhteen, jos tilanteeseen ei ala kuulua ratkaisua.

– Pietarin SKA omistaa Gusevin KHL-oikeudet. Meillä on tietty aikaraja, jonka umpeuduttua joudumme pakottamaan asioiden tapahtumista neuvottelemalla SKA:n kanssa sopimuksesta, Nikolajev kertoo.

LUE MYÖS: KHL-megatähti Nikita Gusevin perässä useita NHL-seuroja – Lähde: Kokenut GM kysellyt jo hyökkääjän perään!