NHL-toimittaja jysäytti pommin: Rasmus Ristolaista kaavaillaan isossa treidissä Winnipeg Jetsiin!

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabresin suomalaispuolustaja Rasmus Ristolaisen nimi on pyörinyt viime aikoina hyvin tiuhaan NHL:n siirtohuhuissa.

Winnipeg Free Press -lehden toimittaja Jeff Hamilton on saanut tietoonsa, että Winnipeg Jetsillä olisi jotain vireillä liittyen Ristolaiseen.

– Winnipeg Jets etsii tosissaan puolustajaa, joka paikkaisi Tyler Myersin jättämän aukon. Ristolainen tienaa 5,4 miljoonan dollarin palkkaa, joten hän olisi juuri sen tyyppinen pelaaja, joka sopisi tuohon ryhmään, Hamilton sanoi WGR 550 -radiokanavalla.

Hamiltonin mukaan Ristolaisesta tuleva vastike saattaisi sisältää kaksi Jetsin syvyyshyökkääjää.

Jack Roslovic on pystynyt pelaamaan ensimmäisessä ylivoimakoostumuksessa sekä hän oli ajoittain TOP 6 -hyökkääjä viime kauden aikana. Hän on kuitenkin pääosin alempien ketjujen hyökkääjä, joka odottaa vielä palasten loksahtelevan yhteen. Hän ei varmasti olisi ainut osa potentiaalisissa vaihtoneuvotteluissa. Neuvotteluihin lisättäisiin vielä toinen pelaaja, Mathieu Perrault. Hänellä ei ole takana paras kausi, mutta tilastoanalyytikot rakastavat häntä. Hän voisi tuoda varmuutta Sabresin toiseen ylivoimaketjuun. Hän on ehdottomasti vahva alempien ketjujen mies, toimittaja kertoo.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!