Tyly kuitti! Laine, Rantanen ja Kakko eivät riitä harjoituskavereiksi – ”Jos löytyis kovempia laukojia, niin tervetuloa”

© Kuva: Getty Images

Parhaillaan Suomessa kesää viettävä Kaapo Kähkönen kävi maanantaina ensimmäistä kertaa jäällä lomansa aikana.

NHL-seura Minnesota Wildin organisaatiossa pelaava suomalaislupaus kertoi Twitterissä, että hän oli käynyt harjoittelemassa yhdessä NHL:ssä pelaavien Patrik LaineenMikko Rantasen sekä Kaapo Kakon kanssa.

Harjoitusten jälkeen hän päätyi kuitenkin kuittailemaan kolmikolle, ettei heidän taso välttämättä riitä enää jatkossa, kun Kähkönen pääsee iskuun.

– Kävin tänään Paten, Mikon ja Kaapon kans jäällä, itelle kesän eka kerta. Meni ihan hyvin mutta tossa kun saa taas tatsin kunnolla päälle niin jos vähän kovempia laukojia löytyis niin tervetuloa mukaan… Kähkönen kirjoitti.