Rasmus Ristolainen vähät välittää ympärillä pyörivistä siirtohuhuista: ”Ei voisi vähempää kiinnostaa”

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabresin Rasmus Ristolainen on kenties koko NHL:n eniten siirtohuhuissa mainittu pelaaja viimeisen puolen vuoden ajalta.

24-vuotias puolustaja kommentoi jatkuvia huhuja ex-NHL-tappelija John Scottin hostaamassa Dropping the Gloves -podcastissa.

– Olen itse asiassa ihminen, jota ei voisi vähempää kiinnostaa kaikki ne huhut. Antaa ihmisten puhua ja kirjoittaa mitä tykkäävät. Katsotaan mitä tapahtuu. En vaivaa itseäni asialla ollenkaan, Ristolainen vastaa Scottin kysymykseen jatkuvista siirtohuhuista huolimatta 40 tehopisteen kaudesta.

Ristolainen kommentoi myös seuransa jälleen vaihtuvaa päävalmentajaa. Tuorein yrittäjä Ralph Krueger on ehtinyt jo soittaa puolustajalle muutama viikko sitten.

– Hänellä on paljon kokemusta eri työpaikoista, eri liigoista ja kansalaisuuksista. Olemme nuori joukkue, joten on hyvä saada penkin taakse hieman kokemusta.

Turkulaispuolustaja myöntää myös joukkueen jatkuvan häviämisen ottavan erityisen koville tässä vaiheessa uraa miehen vakiinnutettua pelipaikkansa taalajäillä jo aikoja sitten.

– Ensimmäiset pari-kolme vuotta menivät nopeasti. Olin innoissani päästessäni pelaamaan NHL:ssä ja yritin vain tehdä nimeä itselleni. Viimeiset vuodet ovat sen sijaan olleet vaikeita. Haluan voittaa ja päästää pudotuspeleihin, mutta uskon yhä valoisampaan tulevaisuuteen, mies pyörittelee.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!