San Jose Sharks antoi suomalaistaiturille mahdollisuuden – solmi vuoden jatkodiilin!

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharks on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Antti Suomelan kanssa.

Sharks tiedotti asiasta nettisivullaan varhain perjantaina Suomen aikaa.

25-vuotiaan Suomelan tienestit putoavat hieman edelliskaudesta, sillä hän kuittaa uuden kontrahtinsa myötä tulevasta sesongista NHL:n palkkoja seuraavan CapFriendly-sivuston mukaan sarjan minipalkan 700 000 dollaria.

Viime kaudella korvaus oli taalaliigan puolella 925 000 taalaa.

– Antti tulee yrittämään rakentamaan jatkoa ensimmäisestä kaudestaan Pohjois-Amerikassa ja seuraamme innoissamme mihin asti hän tulevalla sesongilla yltää. Hän on osoittanut pystyvänsä muokkaamaan pelaamisensa pienempään kaukaloon ja odotamme hänen kamppailevan tulevalla kaudella paikasta NHL-kokoonpanossamme, Sharksin GM Doug Wilson kertoo joukkueen nettisivulla julkaistussa tiedotteessa.

Liigan runkosarjan pistepörssin kaudella 2017-18 JYP-paidassa voittanut keskushyökkääjä summasi päättyneellä kaudella 27 NHL-ottelussa 8 (3+5) tehopistettä. Farmiliiga AHL:n puolella Suomelan saldo oli 47 ottelussa 6+14=20.

Suomela saapui Pohjois-Amerikkaan vapaana agenttina kesällä 2018.