Lihoiksi laitettu Toronto-hyökkääjä paljastaa: Tästä syystä torppasi ensimmäisen kaupantekoyrityksen!

© Kuva: Getty Images

Kanadalaishyökkääjä Nazem Kadri päätyi heinäkuun alussa lopulta Colorado Avalancheen, kun Toronto Maple Leafs lähetti sentterinsä Kalliovuorten tuntumaan yhdessä puolustaja Calle Rosenin kanssa.

Toiseen suuntaan kaupassa liikkuivat puolustaja Tyson Barrie, sekä hyökkääjä Alexander Kerfoot.

Maple Leafs oli jo aiemmin sopinut Calgary Flamesin kanssa valmiiksi kaupan, jossa Kadri olisi matkannut Flamesiin, mutta kanadalainen torppasi suunnitelman sopimuksessaan olevalla pykälällä, jolla pystyi estämään siirron kymmeneen valitsemaansa seuraan. (lue uutinen täältä)

Välillä kyseenalaisista tempuistaan kaukalossa tunnettu Kadri kertoo tuoreessa Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedmannin 31 Thoughts-podcastissa syyn menettelyynsä.

– Mitä silloin tapahtui? Heillä oli kaupat sovittuna ja he halusivat minun luopuvan siirron estävästä pykälästäni. Siinä ei ollut minun puoleltani mitään epäkunnioittavaa Calgarya kohtaan tai Flamesiin organisaationa, pidän kovasti joukkueesta ja siitä mihin suuntaan he ovat menossa, Kadri totesi ja jatkoi:

– Ajattelin vain, että jos pidän kiinni oikeudestani, niin pystyn pelaamaan Maple Leafsissa myös tulevalla kaudella. Se oli viime kädessä syynä. Halusin olla osa sitä (Maple Leafsia), mutta selvästikään se ei ollut lopulta mahdollista. Heillä oli muita suunnitelmia.

Keskushyökkääjä vakuuttaa kaikesta huolimatta olevansa nyt innoissaan uudesta seurastaan.

– Olen puhunut monille Coloradon organisaatiossa. He ovat täpinöissään saatuaan minut ja on tietysti mukavaa olla haluttu, Kadri kertoi.

Kertoimet ottelulleVancouver Canucks - Colorado Avalanche17.11.2019