Jarmo Kekäläinen pelaa hurjaa peliä: Teki offer sheet -tarjouksen NHL-supertähdelle!

© Kuva: Getty Images

Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman paljasti perjantaina 31 Thoughts -podcastissaan, että Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen olisi tehnyt offer sheet -tarjouksen Toronto Maple Leafsin sopimuksettomalle tähtihyökkääjälle Mitch Marnerille.

Kekäläisen harmiksi sopimusta ei lopulta saatu aikaan, sillä Marnerin leirissä ei haluttu Blue Jacketsin tarjoamaa seitsemän vuoden mittaista sopimusta. Kanadalaishyökkääjä olisi halunnut paljon lyhyempää sopimusta.

Friedman kertoi samalla, että myös New York Islanders valmisteli seitsemän vuoden mittaista ja 12,5 miljoonan dollarin kausipalkan takaavaa offer sheetiä Marnerille.

Toimittaja huomautti, että Marner pitää Islandersiin siirtymistä mahdollisena, jos oikea sopimus tulisi tarjolle.

Friedmanin tietojen mukaan Maple Leafs neuvottelee parhaillaan Marnerin kanssa kahden, kolmen tai kuuden vuoden mittaisesta jatkosopimuksesta. Maple Leafs haluaa ehdottomasti välttää 4-5 vuoden mittaisen sopimuksen antamista Marnerille, sillä muuten tähtihyökkääjästä tulisi heti sopimuksen päätyttyä vapaa pelaaja.