Hulvaton postaus! Jaromir Jagr piikittelee Washingtonin suuntaan – omalla tyylillään: ”Olkaa hyvät”

© Kuva: Getty Images

Kiekkolegenda Jaromir Jagr on innostunut kesän kunniaksi hassuttelemaan 18 vuoden takaisilla muistoilla.

Kiekkotaituri julkaisi nostalgisen postauksen siirtymisestään Washington Capitalsin riveihin. Tuo pesti kesti lopulta noin kaksi ja puoli kautta. Vaikka Jagr iski molemmilla kokonaisilla kausillaan yli 30 maalia, jäi joukkueen menestys vaisuksi.

Lopulta Jagr siirtyi kesken kauden New York Rangersiin.

– Caps-fanit. Anteeksi, ettei se toiminut. Tein kuitenkin parhaani. 18 vuoden jälkeen on katsottava positiivista puolta. Jos olisin pelannut todella hyvin, te ette olisi koskaan voinut varata Aleksandr Ovetshkinia, Jagr kirjoittaa.

Ovetshkin varattiin kesällä 2004 ykkösvarauksella Capitalsiin. Loppu on historiaa, venäläinen on noussut pelaamiensa vuosien aikana seurahistorian kenties tärkeimmäksi yksittäiseksi pelaajaksi.

Pitkäjänteinen työ palkittiin kesällä 2018, kun Capitals marssi Stanley Cup -mestariksi. Jagr ottaa tästä pokaalista mielellään kunniaa.

– Ja te ette olisi välttämättä voittaneet lainkaan mestaruutta. Joten… olkaa hyvät, Jagr virnistelee.

Jagrilla on muutenkin sana yhä hallussa. Eräs kiekkofani kommentoi alle epäilevänsä, että tshekkitähdellä on ilmeisen kova kaipuu kaukaloihin. Jagrin vastaus naurattaa.

– Ei oikeastaan. Pelaan yhä – ja dominoin yhä, tshekissä temppujaan tekevä 47-vuotias konkari kirjoittaa hymiöiden kera.