Miro Heiskanen, Esa Lindell, Kevin Lankinen, Kaapo Kakko, Mikko Rantanen… – Lahdessa järjestettävä tapahtuma vetää puoleensa hirvittävän kovan kattauksen NHL-tähtiä

© Kuva: Getty Images

Liiga tiedotti nettisivuillaan, että Liiga Alumni ja Alumnin tukisäätiö järjestävät alkusyksystä kolmatta kertaa Alumni All Star -tapahtuman. Tällä kertaa tähtiloistetta isännöi Lahden Isku Areena 16. elokuuta.

Mukana tapahtumassa on huima läjä nykyisiä ja entisiä NHL-tähtiä. Taalajäiden joukkueista esillä on erityisesti Dallas Stars, jonka lähes kaikki entiset ja nykyiset suomalaispelaajat ovat paikalla. Mukana ovat esimerkiksi Roope Hintz, Miro Heiskanen, Esa Lindell ja Julius Honka sekä John Klingberg.

Lahteen saapuvat lisäksi mm. tuoreet maailmanmestarit Kevin Lankinen, Oliwer Kaski, Henri Jokiharju, Kaapo Kakko. Mukana ovat lisäksi esimerkiksi Mikko Rantanen, Teuvo Teräväinen, Jesperi Kotkaniemi, Valtteri Filppula, Jussi Jokinen, Juuse Saros, Juuso Välimäki, Joni Tuulola, Patrik Laine, Aleksander Barkov ja Leo Komarov.

Myös jo paikalla olevien lopettaneiden pelaajien lista on huimaa luettavaa. Paikalle saapuvat Liigan tiedotteen mukaan esimerkiksi Reijo Ruotsalainen, Janne Niinimaa, Toni Lydman, Teppo Numminen, Jere Lehtinen, Niklas Hagman, Esa Tikkanen, Jari Kurri, Niko Kapanen ja Ville Nieminen.

Tapahtuma alkaa Lahdessa kello 18.30.