Mikä näytös! Jack Hughes dominoi välittömästi New Jerseyn tulokasleirillä

© Kuva: Getty Images

NHL:n tämän kesän ykkösvaraus Jack Hughes nähtiin jäällä New Jersey Devilsin tulokaspelaajien kehitysleirillä superlupauksen osallistuttua kolmella kolmea vastaan pelattuun pienen kentän peliin.

18-vuotias supertalentti näytti jälleen olevansa ainakin omassa ikäluokassaan täysin ylivertainen virtuoosi takomalla kolmeen vaihtoon viisi tehopistettä ja dominoimalla pienen kentän tapahtumia mielin määrin.

Hypetetyn jenkkinuorukaisen todellinen taso mitataan kuitenkin vasta syksyllä. Tuolloin selviää, onko Hughesista hyppäämään isoon rooliin myös aikuisten miesten ammattilaisliigassa. Tähän asti pienikokoinen jenkki on vakuuttanut vasta junnupeleissä.

Katso pätkä Hughesin esiintymisestä Devils-tulokkaiden leirillä alta: