Rajoitettuna vapaana agenttina oleva Toronto Maple Leafsin tähtihyökkääjä Mitch Marner pyytää seuraltaan tiettävästi yli 11 miljoonan dollarin vuositulot tuovaa jatkopahvia.

22-vuotias laitahyökkääjä on The Hockey Newsin sisäpiiritoimittaja Ken Campbellin mukaan jopa jo saanut kilpailevat offer sheetit jo kahdelta eri NHL-seuralta, joskin hyökkääjä on toimittajan mukaan kieltäytynyt allekirjoittamasta kumpaakaan.

– Liikkeellä on useita seuroja, jotka ovat tai ovat olleet kiinnostuneita tekemään tarjouksen Marnerille. On syytä uskoa, että kaksi näistä on jo tehnyt tarjouksensa, mutta Marner on hylännyt ne, koska ei ole halunnut liittyä kyseisiin joukkueisiin, Campbell kertoo.

Campbell ei siis pystynyt kertomaan väitteensä pohjalle yhdenkään seuran nimeä. Väitteen pitäessä paikkansa kyseessä saattaisi olla pari joukkuetta kolmikosta Ottawa Senators, New Jersey Devils ja Columbus Blue Jackets, joilla jokaisella on rutkasti tilaa palkkakatossaan. Varsinkin Devilsin GM Ray Shero on myöntänyt avoimesti seuran etsivän markkinoilta vielä ainakin yhtä ”isoa kalaa”.

LUE MYÖS: Dallas Starsin sisäpiirilähde paljastaa: tästä syystä seura valitsi Pavelskin ohi Zuccarellon!

LUE MYÖS: Boston Bruins kiinnitti nuoren hyökkääjänsä 5,6 miljoonan dollarin jatkosopimuksella!

LUE MYÖS: Colorado Avalanche kiinnitti päävalmentajansa jatkosopimukseen

LUE MYÖS: Lehti: Edmonton Oilers -hyökkääjä siirtyy KHL:ään!