Calgary Flamesin ei voida todeta olleen ainakaan yliaktiivinen NHL:n kesän pelaajamarkkinoilla, sillä toistaiseksi joukkueen ainoa merkittävämpi kaappaus on maalivahti Cam Talbot.

32-vuotiaalla vahdilla on allaan uransa toistaiseksi kehnoin kausi, kun Edmonton Oilersissa kautensa aloittanut ja helmikuussa Mikko Koskisen tieltä loppukaudeksi Philadelphia Flyersiin siirtynyt Talbot pelasi vain 35 ottelua vaatimattomin tilastoin.

Hän torjui kauden aikana vain 11 voittoa päästäen keskimäärin 3,4 maalia ottelua kohden torjuntaprosentilla 89,2.

Kanadalaisveskari uskoo kuitenkin parempaan tulevaisuuteen.

– Viime vuosi oli urallani poikkeus. Tulin tänne (Flames) todistaakseni, että minussa on vielä paljon jäljellä, eikä tätä parempaa paikkaa siihen ole, Talbot vakuuttaa NHL.comille.

Flamesin suunnitelmana on olla kuormittamatta Talbotia liikaa. Tarkoitus on peluuttaa häntä tasaisesti vielä toistaiseksi ilman sopimusta olevan tshekkivahti David Rittichin kanssa, joka pelasi päättyneen kauden melko lailla tasan Edmonton Oilersiin siirtyneen konkarin Mike Smithin kanssa.

– Odotan innoissani, että pääsen tapaamaan Davidin. Hän on hyvä, nuori maalivahti, joka nousi viime kaudella aivan uudelle tasolle. On hienoa olla osa tätä tandemia, Talbot hehkuttaa.