Konkarit pois markkinoilta: Dallas Stars kerää tulevalle kaudelle todella kokenutta ryhmää!

© Kuva: Getty Images

Dallas Stars nappasi maanantaina NHL:n vapaiden agenttien markkinoiden avauduttua kolme konkaripelaajaa, kun joukkueeseen liittyivät 34-vuotiaat hyökkääjät Corey Perry ja Joe Pavelski, sekä 33-vuotias puolustaja Andrej Sekera.

Selvästi kovimmat näytöt viime kausilta on pöytään lyönyt Pavelski, joka solmikin Starsin kanssa muhkean kolmivuotisen ja seitsemän miljoonan dollarin vuositulot takaavan kontrahdin, kun Perry ja Sekera joutuivat tyytymään maltillisempiin yksivuotisiin ja 1,5 miljoonan taalan tulot takaaviin diileihin.

Sopimusten myötä teksasilaisjoukkueesta on tulossa melkoinen papparyhmä, sillä kokoonpanosta löytyy tällä hetkellä peräti yhdeksän runkopelaajaa, jotka ovat vähintään 32-vuotiaita.

Joukkueen iäkkäämmän osaston vastapainoksi nuoruutta kokoonpanossa edustavat muun muassa suomalaispelaajat Miro Heiskanen (19), Roope Hintz (22) ja Esa Lindell (25).