NHL vai AHL? Jack Hughes linjasi tavoitteensa ensi kaudelle – ”Toivon, että Devils-fanit tukevat minua”

© Kuva: Getty Images

NHL-varaustilaisuuden ykkösnimeksi nousi viikonloppuna odotetusti Jack Hughes.

Vasta 18-vuotias yhdysvaltalaissentteri tulee näin ollen pelaamaan jatkossa New Jersey Devilsin organisaatiossa. Vielä ei ole kuitenkaan varmuutta, alkaako ykkösvarauksen urakka NHL:ssä vai AHL:ssä, sillä hän ei ole ainakaan vielä fyysisesti valmis maailman kovimpaan kiekkosarjaan.

Kaikesta huolimatta Hughesin tavoite on selkeä.

– Tavoitteeni on pelata NHL:ssä, joten yritän onnistua kesän kehitysleirillä ja valmistautua siten syksyn NHL-leirille.

– Toivon, että Devils-fanit tukevat minua. Uskon, että meillä tulee olemaan useita mainioita vuosia yhdessä. Olen niin iloinen ollessani osa tätä organisaatiota, Hughes kommentoi venäläisen allhockey.ru:n mukaan.