Konkarihyökkääjä Corey Perry on kommentoinut ensimmäistä kertaa Anaheim Ducksin ratkaisua ostaa 14 vuotta joukkueessa pelanneen hyökkääjän sopimus ulos.

– Se kirpaisee. Kuinka moni kaveri on pelannut 1000 ottelua yhdessä joukkueessa? Ei kovin moni. Olin niin lähellä, Perry toteaa TSN:lle viitaten lähellä olleeseen haamurajaan.

Kanadalaislaituri ehti pelata Ducks-paidassa kaikkiaan 988 NHL:n runkosarjaottelua.

Perry myöntää, ettei kalifornialaisjoukkueen ratkaisu tullut kuitenkaan täytenä yllätyksenä.

– Se vain oli eräänlainen ratkaisu. Kun asiasta kerrottiin minulle, en aluksi odottanut sitä. Kunnioitan kuitenkin heidän päätöstään. On raskasta, kun olet ollut yhdessä paikassa niin kauan, se on kaikki mitä tiedät. Minulla ei ole kuitenkaan mitään pahaa sanottavaa Duckseista tai siitä miten he kohtelivat minua näinä vuosina. Koko organisaatio on ollut todella hyvä minulle, Perry vakuutti.
.
Konkarin ura ei kuitenkaan ole päättymässä. Hyökkääjä on esimmäistä kertaa urallaan vapaa agentti ja nälkää riittää edelleen.

– Tämä on ehdottomasti sytyttänyt minut. Haluan edelleen voittaa. Tiedän miltä se tuntuu ja haluan tuntea niin uudelleen. Katson joka vuosi joukkueita, jotka voittavat Stanley Cupin ja sitä tunnetta minkä se heissä synnyttää. Se on kaikkein vaikein pokaali voittaa ja siihen tarvitaan johtajuutta ja kokemusta jäällä, Perry maalailee.

TSN uskoo kiinnostusta Perryyn riittävän, varsinkin kun miehen rasitteena ei ole enää kallista, 8,625 miljoonan dollarin kausipalkan taannutta vanhaa sopimusta.

Perry oli Ducks-paidassa voittamassa seuran toistaiseksi ainoata Stanley Cup-mestaruutta 2007.