Edmonton Oilers ei taivu Jesse Puljujärven ”uhkavaatimuksiin” – seurapomolta jyrkkä vastaus!

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin ja Jesse Puljujärven välille on kehittymässä pienimuotoinen soppa.

21-vuotiaan Puljujärven tulokassopimus päättyy heinäkuun 1.päivänä.

Suomalaishyökkääjän agentti Markus Lehto täräytti suoraan, ettei tämä aio pelata Oilersissa enää peliäkään. Lehdon mukaan Puljujärvi pelaa tulevalla kaudella Euroopassa, mikäli häntä ei kaupata toiseen NHL-seuraan. (lue uutinen täältä)

Edmontonilaisseuran GM Ken Hollandia agentin ilmoittama ”uhkavaatimus” ei hätkähdyttänyt.

– En tule kauppaamaan ketään vain sen takia, että he haluavat. Jos kuitenkin löydämme jotakin, mikä tyydyttää kaikkia osapuolia, niin katson tilannetta. Jos emme, en tee yhtään mitään, Holland totesi uuteen tilanteeseen Oilersia seuraavalle toimittaja Bob Staufferille.