Huima arvio: Rasmus Ristolaisen nimi liitettiin jättitreidiin – NHL-asiantuntijoiden mielestä liian halvalla lähtee

© Kuva: Getty Images

The Athletic -lehden Tampa Bay Lightningin toimittaja Joe Smith arvelee, että Buffalo Sabresin suomalaispuolustaja Rasmus Ristolaisesta olisi mahdollisesti vaihtamassa osoitetta kesällä.

Smithin mukaan Lightningiin saattaa poimia Ristolaisen isossa vaihtokaupassa, jossa Sabresiin siirtyisi toinen hyökkääjistä J.T Miller tai Tyler Johnson. Potentiaaliseen kauppaan liitettäisiin myös mukaan konkarihyökkääjä Ryan Callahanin järjetön 5,8 miljoonan dollarin sopimus.

Vaikka Ristolaisen vaihtoarvo on kokenut kovia viime vuosina, on Ristolaisen kauppahinta asiantuntijoiden mielestä liian alhainen.

– Tässä on tarpeeksi pintaa, jotta tämä toimisi. Jos Sabres tekee palveluksen Lightningille ja ottaa Callahanin sopimuksen itselleen, niin siitä tulisi saada vastikkeena vielä jokin kiekkolupaus, The Athletic -lehden toimittaja Joe Yerdon arvelee.

– Uskon tähän ehdotukseen. Sabres kieltäytyi Ristolaisen vaihtamisesta Taylor Halliin kaksi vuotta sitten. Hänen vaihtoarvonsa on tippunut paljon sen jälkeen, mutta ihmiset näkevät J.T Millerin tilastot ja ajattelevat vain mielessään: Kyle Okposo! Uskon, että Sabres haluaa tässä kaupassa vielä hieman lisää takaisin. Ei ehkä sitä kovinta kärkilupausta, mutta kelvollisen kiekkolupauksen, Sabresin hovitoimittaja John Vogl sanoi.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!