Ohhoh! Jesse Puljujärven nimi liitettiin kahden NHL-hylkiön sisältävään vaihtokauppaan – toimittaja kauhuissaan: ”Kamala idea”

© Kuva: Getty Images

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman otti vancouverilaisella radiokanavalla kantaa Edmonton Oilersin ja Vancouver Canucksin välisiin kauppaneuvotteluihin.

Friedmanin mukaan Oilers ja Canucks ovat käyneet neuvotteluja hyökkääjien Milan Lucicin ja Loui Erikssonin vaihtamisesta toisiinsa.

Lucicia ja Erikssonia yhdistää se, että kummatkin tienaavat parhaillaan järjetöntä palkkaa suorituksiinsa nähden. 31-vuotias Lucic tienaa kuuden miljoonan dollarin palkkaa vuoteen 2023 saakka, kun 33-vuotias Eriksson nettoaa kuuden miljoonan dollarin palkkaa vuoteen 2022 saakka.

Friedmanin uskoo, että Erikssonin kauppa-arvo on tällä hetkellä hieman parempi kuin Lucicilla, joten Oilersin pitäisi lisätä kauppaan jotain tasoittaakseen sitä. Friedman spekuloi, että tämä tasoittava palanen olisi suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi.

Edmonton Journal -lehden toimittaja David Staples ei totisesti tue Friedmanin ajatusta.

– Puljujärvi on vasta 21-vuotias, hän on iso, roteva poika, jolla on paljon raakaa lahjakkuutta, mutta hyvin vähän onnistumisia. Tämä tarkoittaa sitä, että hänen kauppa-arvonsa on hyvin matala. Miksi myydä hänet pois halvalla? Miksi antaa hänet samassa divisioonassa pelaavalle veriviholliselle, jotta hän kummittelisi sielä vielä vuosien ajan hyvänä kakkosketjun hyökkääjänä. Hänen kauppaaminen olisi kamala idea tällä hetkellä, Staples laukoi.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!