Näin Edmontonin uusi GM kommentoi Jesse Puljujärven tilannetta: ”Toivottavasti hän haluaa olla Oiler”

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersissa ovat viimeinkin puhaltaneet muutoksen tuulet. Viime kauden aikana seura vaihtoi päävalmentajaa, GM:ää ja johtoportaasta potkittiin vanhat jäärät ulos.

Sekava tilanne seurassa on haitannut suuresti Jesse Puljujärven kehitystä. Suomalaishyökkääjän onkin huhuttu haluavan seurasta pois.

Uusi GM Ken Holland on vakuuttanut monet ja hän näytti olevan hyvin kartalla Puljujärvenkin tilanteesta.

– Mitä tulee jatkosopimuksen tekemiseen hänen kanssaan, minulla on ollut yksi keskustelu hänen agenttinsa kanssa. Emme ole jutelleet sen jälkeen. Olenko luottavainen, että saamme hänet kiinnitettyä? Teen sen eteen kaikkeni. Siihen vaaditaan kuitenkin kaksi osapuolta, Holland sanoi The Athleticin haastattelussa.

– Tiedän, että täällä on ollut vaikeaa useastakin syystä. Viime vuosi oli vaikea. Se oli vaikea koko Oilersin organisaatiolle. Valmentaja potkittiin. GM potkittiin. Se on hankalaa faneille ja nuorille pelaajille erityisesti. Veteraanit pystyvät käsittelemään tilanteen paremmin, mutta nuorilla pelaajilla, jotka yrittävät luoda nimeä itselleen, se on paljon vaikeampaa. Heillä ei ole paljoa itseluottamusta.

Tulevaisuuden suhteen Holland on luottavainen.

– Hän on yhä hyvä, nuori, lahjakas pelaaja. Toivon, että minä ja Dave Tippet pystymme tuomaan jotain vakautta. Toivottavasti hän haluaa olla Oiler. Kun minulle heitetään vaikeita tilanteita, niin niihin on vain reagoitava. Se olisi tietysti vaikea tilanne, jos hän ei halua olla Oiler. En ole vielä päässyt asiassa niin pitkälle.