Toronto Maple Leafs joutuu luopumaan ainakin yhdestä kovasta pelaajastaan, joista vahviten huhuissa on pyörinyt konkarihyökkääjä Patrick Marleau.

39-vuotias kanadalainen on ehtinyt pelaamaan torontolaisseurassa kahden kauden ajan, mutta ensi kaudella hänen odotetaan pelaavan muissa maisemissa. Huhuissa hänet on liitetty muun muassa Los Angeles Kingsiin.

Toronto Sunin toimittaja Steve Simmons kertoo kuitenkin, ettei Maple Leafs on käynyt neuvotteluja muistakin pelaajistaan.

– Leafs on ollut poikkeuksellinen aktiivinen siirtomarkkinoilla, ja samalla he yrittävät saada Mitch Marnerin allekirjoittamaan sopimuksen ennen kuukauden loppua.

– He ovat puhuneet varmasti muiden joukkueiden kanssa Kasperi Kapasesta, Patrick Marleausta ja mahdollisesti Connor Brownista, josta saan ristiriitaisia raportteja. Osa sanoo, että Leafs haluaisi käydä kauppaa Brownilla ja toiset sanovat, ettei Leafs halua luopua Brownista.

Toimittajan mukaan yllämainituista pelaajista etenkin Kapasesta Maple Leafs haluaisi kuitenkin pitää kiinni, mikäli se on mahdollista. Nuori suomalaishyökkääjä nousi tällä kaudella kärkiketjuihin ja esitti lähes koko kauden vahvoja otteita.