Boston Bruins-luotsi vihjaa: suomalaistulokas merkittävä vaihtoehto loukkaantumisten riivaamaan puolustukseen!

© Kuva: Getty Images

Boston Bruinsin kapteenin Zdeno Charan loukkaantuminen Stanley Cup-finaalien neljännessä osaottelussa saattaa asettaa Bruins-luotsi Bruce Cassidyn tiukan tilanteen eteen.

Cassidy kertoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, ettei konkaripakin pelikunnosta seuraavassa ottelussa ole vielä tietoa.

Bruinsilta on sivussa puolustuksesta jo ennestään aivotärähdyksestä kärsivä Matt Grzelcyk, joten apuja saatetaan joutua hakemaan reserveistä.

Tällöin yksi vaihtoehto joukkueen kokoonpanoon voisi olla Nuorten Leijonien paidassa vuoden vaihteessa maailmanmestaruutta juhlinut Urho Vaakanainen.

Cassidy mainitsi 20-vuotiaan suomalaisen yhtenä vaihtoehtona joukkueen kokoonpanoon, mikäli Chara ei pysty varhain perjantaiaamuna pelattavassa viidennessä finaaliottelussa pelaamaan.

Muita mahdollisia nimiä täyttämään kipparin valtava ruutu ovat Steven Kampfer, Jeremy Lauzon ja Jakub Zboril.

Todennäköisin korvaaja joukosta olisi Cassidyn mukaan Kampfer.

– Hän on jo pelannut näissä pudotuspeleissä, mutta menetimme jälleen yhden vasemmalta laukovan pelaajan (Chara), joten joudumme miettimään asiaa myös sen kautta, Cassidy totesi.

Kampfer on pelannut tänä keväänä kahdessa pudotuspelissä ja on selvästi mahdollisista vaihtoehdoista kokenein mutta laukoo oikealta puolelta, mikä saattaa askarruttaa Bruins-luotsia.

Vaakanainen on pelannut tällä kaudella ainoastaan kaksi NHL-ottelua. Pääosa sesongista on kulunut Providence Bruinsin AHL-joukkueessa, jossa suomalainen iski 30 ottelussa 14 (4+10) tehopistettä.

LUE MYÖS: Zdeno Chara loukkasi itseään pahemman kerran! Poistui jäältä pää veressä – katso tilanne

Tuukka Raskin huippuotteet eivät riittäneet – St. Louis tasoitti finaalisarjan

Tämä on nähtävä: Brett Hull lietsoi St.Louis Blues-fanit ennen ottelua hurjaan huutomyrskyyn!

Kertoimet ottelulleBoston Bruins - Florida Panthers13.11.2019