Buffalossa on käynnissä täysi hulina. Kaupungissa järjestetää NHL Combine, eli liigan kuntotestit varaustilaisuuden huippulupauksille. Tapahtuma on tänä vuonna iso pettymys, sillä kärkilupauksista Jack Hughes tai Kaapo Kakko eivät osallistu testeihin.

Kakko todennäköisesti matkustaa Pohjois-Amerikkaan jo hyvissä ajoin etukäteen ennen juhannuksena olevaa varaustilaisuutta. Näin seurat saavat mahdollisuuden haastatella nuorta suomalaista.

Hughes sen sijaan matkusti jo paikan päälle testitilaisuuteen, vaikka ei osallistukaan itse kuntotesteihin. Ja jenkkihyökkääjä heitti heti aiheesta ilmiselvän piikin.

– Kuntotestit ovat iso juttu, joten olen velkaa sen, että olen täällä. Tämä on iso tilaisuus, joka auttaa monia ihmisiä. Joten minulle tämä oli hyvä mahdollisuus tutustua muutamaan joukkueeseen ja antaa joukkueiden jututtaa itseäni, Hughes kommentoi.

LUE MYÖS: Arvio: Nämä pelaajat varataan NHL-varaustilaisuudessa Kaapo Kakon ja Jack Hughesin jälkeen

Lue myös: Näkökulma: Suomalaisella kiekkoilulla paljon opittavaa Pohjois-Amerikasta – tästä syystä Jack Hughes menee ykkösenä

Lue myös: Huippulupaukselle surkeaa kohtelua NHL-seuran haastattelussa: ”Pistivät filmin pyörimään ja repivät minut palasiksi”