Washington Capitalsin venäläinen tähtikeskushyökkääjä Jevgeni Kuznetsov on elänyt viime päivät tulisilla hiilillä miehestä epämääräisissä oloissa kuvatun videon vuodettua julkisuuteen.

27-vuotias hyökkääjä kielsi osallisuutensa videolla näkyviin mahdollisiin huumausaineisiin, joskin sekä miehen seura Capitals että NHL ilmoittivat tutkivansa asiaa. Osapuolet ovat nyt julkaisseet omat lausuntonsa asiasta.

– Vaikka emme hyväksy missään tilanteissa Kuznetsovin tekemiä ratkaisuja tuona kyseisenä iltana, niin hänen kertomuksensa vastaa niitä tietoja, joita olemme pystyneet keräämään. Meillä ei ole perustetta epäillä hänen tarinaansa siitä, mitä tapahtui tai ei tapahtunut. Tämä asia on meidän osaltamme virallisesti käsitelty, NHL:n julkaisemassa lausunnossa todettiin.

– Vaikka en olekaan koskaan käyttänyt laittomia huumeita, haluan pyytää anteeksi Capitalsilta, joukkuekavereilta, faneilta ja kaikilta muilta sitä, että päädyin huonoon tilanteeseen. Tämä oli minulle iso opetus, Kuznetsov lausui omassa tiedotteessaan.

Miehen seura Capitals julkaisi sekin aiheesta oman lausuntonsa.

– Vaikka olemme pettyneitä Kuznetsovin esiintymisestä videolla, niin hyväksymme hänen selityksensä ja anteeksipyyntönsä siitä, että joutui valitettavaan tilanteeseen, kuuluu seuran virallinen kanta.

Tapaus loppuunkäsitelty.