Kaapo Kakolla huimaa vientiä, MM-kultajuhlat jäämässä lyhyiksi – seuraavaksi edessä kova koettelemus: ”En ole valmistautunut millään tavalla”

© Kuva: Getty Images

Tuoreella MM-kultamitalistilla ja peräti kolminkertaisella maailmanmestari Kaapo Kakolla pitää kiirettä. Slovakian MM-kisoista Suomeen kultajuhliin saapunut pelaaja lähtee nopealla aikataululla rapakon taakse NHL Combine -testileirille. Se käynnistyi jo maanantaina Buffalossa, mutta hyökkääjä ei kerennyt sen alkuun.

– Olen innoissani tilaisuudesta. Olen kuullut siitä jonkin verran, mutta en tiedä tarkalleen, mitä tapahtuu. Aika näyttää, miesten, alle 20-vuotiaiden ja alle 18-vuotiaiden maailmanmestari selitti NHL.comin mukaan.

Kakon kausi oli kiireinen. Päättyneellä sesongilla hänelle kertyi pelejä Liigassa TPS:n sekä maaotteluissa Leijonien ja Nuorten Leijonien paidoissa. Ottelumäärä nousi lähelle sataa.

– En ole valmistautunut millään tavalla, koska olen pelannut niin paljon jääkiekkoa viime viikkoina. Pelaaminen on vienyt huomioni, Kakko sanoi.

Suomalainen varataan NHL:ään kolmen viikon kuluttua käytävässä draftissa joko ykkösenä tai kakkosena. Se on viimeistään nyt päivänselvä asia. Yhdysvaltain Jack Hughes on suomalaisen ykköshaastaja.

» Tuleeko Kaapo Kakosta historian ensimmäinen suomalainen ykkösvaraus? Kaikki ensi kesän draftista erikoissivultamme!