Teuvo Teräväinen jättisopimuksestaan: ”Pelini parani sen jälkeen…”

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanesin pelaajat antoivat maanantaina NHL-seuroille perinteiset kauden päätöshaastattelunsa, joissa jokainen pelaajista saapui median eteen vastaamaan muutamaan kysymykseen koskien päättynyttä kautta.

Yksi Hurricanesin kauden ehdottomista onnistujista oli suomalaishyökkääjä Teuvo Teräväinen. 24-vuotias latoi tiskiin uransa ennätyspisteet 21+55=76, mistä kiitoksena miehelle tarjottiin jo kesken kauden muhkeaa jatkosopimusta. Teräväinen kuittaa seuraavista viidestä kaudesta 5,4 miljoonaa dollaria kustakin.

Suomalaishyökkääjä myönsi kesken kauden tulleen jatkopahvin vapauttaneen pelaamistaan.

– Se oli iso asia, joka antoi itseluottamusta ja tuntui siltä, että pelini parani tuon jälkeen. Nautin ajastani täällä ja haluan olla mukana rakentamassa joukkueesta Stanley Cup -voittajaa. Meillä on paljon rakennuspalikoita oikeilla paikoillaan ja tuntuu että tämä alkaa olla paikka, johon pelaajat haluavat tulla, Teräväinen niputti kauttaan ja loi katseita tulevaan sesonkiin.

LUE MYÖS: Carolina Hurricanesin kapteenin upea ura päättymässä? Sebastian Ahosta uusi kippari?