San Jose Sharksin 0-5-murskatappio St.Louis Bluesille sunnuntaina asetti joukkueen NHL:n läntisen konferenssin finaaleissa jo selkä seinää vasten Bluesin johtaessa ottelusarjaa nyt voitoin 3-2.

Kaiken muun ikävän lisäksi Sharks sai ottelussa runsaasti huonoja uutisia useiden avainpelaajien tippuessa rivistöstä loukkaantumisten vuoksi.

Erik Karlsson ja Tomas Hertl eivät pystyneet enää kolmannessa erässä pelaamaan ja kapteeni Joe Pavelski loukkaantui heti erän ensimmäisessä vaihdossaan vastapuolen kippari Alex Pietrangelon kovan niitin seurauksena.

Kaiken tämän lisäksi myös Joonas Donskoi sai kiekon kasvoihinsa ollen päätöserässä pitkään paikattavana.

Karlssonin pakkiparina pelannut Brendan Dillon harmittelikin hailauman epäonnea.

– Sitä ei haluaisi keksiä tekosyitä, mutta kun menettää avainpelaajia tappio-asemassa on vaikea pitää tarvittavaa vauhtia yllä, Dillon manaili NHL.comille.

Sharks-luotsi Peter DeBoer ei normaaliin pudotuspelitapaan avannut millään lailla loukkaantuneiden pelaajiensa tilannetta.

Ottelusarja on ensimmäistä kertaa katkolla Bluesille varhain keskiviikkoaamuna Suomen aikaa.

St. Louis Blues teki yöllä tuhoisaa jälkeä NHL:ssä – nämä meriitit kertovat ylivoimaisuudesta paljon