Dallas Starsin jättipalkkaa nauttiva konkarisentteri jättää seuran – edessä paluu tuttuihin maisemiin?

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsissa viime kaudet pelanneen keskushyökkääjä Jason Spezzan pelit Teksasissa ovat pelatut miehen sopimuksen umpeutuessa kesällä.

35-vuotias takavuosien megatähti on hiipunut parin viime kauden aikana pistelingosta alempien kenttien työjuhdaksi, jolle ei enää ole käyttöä Starsin nuoressa hyökkäyksessä.

Käyttöä saattaisi sen sijaan olla miehen vanhassa seurassa Ottawa Senatorsissa, joka on keskellä täydellistä uudelleenrakennusta. Kokeneen kanukin ja Senatorsin liitto kuulostaisikin ainakin paperilla täydelliseltä vaihtoehdolta: Spezza saisi jatkoa NHL-uralleen samalla, kun Senators saisi miehestä kenties jopa Carolina Hurricanesin kippari Justin Williamsin tasoisen nuorten pelaajien isähahmon.

1065. runkosarjaottelun veteraani uskoo edelleen pysyvänsä nuorempiensa vauhdissa.

– Uskon pystyväni täyttämään osani joukkueessa. En usko, etteikö asia olisi edelleen niin vaikeasta kaudesta huolimatta. Mielestäni otteeni pudotuspeleissä tavallaan palauttivat uskoni siihen, että pystyn yhä suoriutumaan liigassa. Myös fyysisellä puolella tuntuu edelleen hyvälle, Spezza kertoi The Athleticille.

Senators-GM Pierre Dorionin lieneekin vaikea vastustaa kiusausta 11 pudotuspeliottelussa tehot 3+2 iskeneen Spezzan palkkaamisesta tulevana kesänä.

LUE MYÖS: Hurja spekulaatio: Jevgeni Malkinista Kaapo Kakon sentteri tulevaisuudessa?

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!