Leijonille karu kohtalo: NHL:stä vain muutama vahvistus – Aleksander Barkov sanoi ”kiitos ei” MM-kisoille

© Kuva: Getty Images

Suomen jääkiekkoliitto tiedotti keskiviikkona, että Leijonien leiriryhmään liittyy ensi viikolla Rockford Icehogsin maalivahti Kevin Lankinen, Chicago Blackhawksin puolustaja Henri Jokiharju ja Florida Panthersin hyökkääjä Juho Lammikko.

Leijonien GM Jere Lehtinen tarjosi samalla karuja uutisia: KHL:stä ja NHL:stä ei tule enempää vahvistuksia lopulliseen MM-ryhmään.

– Jokaisella on omat syynsä taustalla, eikä se ole meidän asiamme lähteä näitä sen enempää erittelemään. Nyt keskitytään siihen joukkueeseen, joka on leirityksessä mukana, A-maajoukkueen GM Lehtinen sanoi.

Tämä tarkoittaa sitä, että mm. Aleksander Barkov, Jesperi Kotkaniemi sekä usea muu kautensa päättänyt suomalainen kieltäytyi MM-kutsusta.